Zpět do obchodu

Registrace

Hodnocení obchodu

5,0 10 hodnocení
5
10x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
ŠK Avatar autora Šárka Klingová | 15.2.2024
Krásný a opravdu originální dárek ;-)
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 16.2.2024
Děkujeme.
Avatar autora Kateřina Ďoubalová | 7.2.2024
Všechno super, milé jednání a krásný originální dárek!
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 13.2.2024
Mockrát děkujeme. Jsme rádi, že se dárek líbí.
Avatar autora Petra Šitler | 7.1.2024
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 7.1.2024
Děkujeme.
LB Avatar autora Lenka Bártová | 3.1.2024
Skvělý dárek, doporučuji otevřít předem a doplnit ingredience ještě před předáním dárku. Celé Vánoce jsme ,,museli" pít lektvary :)
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 6.1.2024
To máme velkou radost, děkujeme za zpětnou vazbu. Doufáme, že už vznikl i vlastní originální lektvar :-)
AD Avatar autora Anna Dolejšová | 15.12.2023
Čekala jsem malou skleničku,přišla sklenice jak hrom. Moc krásný dárek. Jen pri strhávání izolepy se mi prilepila k lince a pak se dávala hůř pryč,ale to je moje blbost :-D
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 17.12.2023
Děkujeme a máme radost, že se produkt líbí. Mrzí nás komplikace s izolepou :-( My používáme papírové, pokud to byla igelitová, byl to pozůstatek na recyklovaných krabicích, které používáme na balení. Snad nakonec vše dobře dopadlo.
L Avatar autora Lili | 7.12.2023
Nádhera, skvělý servis. Doporučuji, naprosto splnilo a dokonce předčilo všechna má očekávání. Velice profesionální přístup a originální předměty, které jinde nenajdete.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 6.1.2024
Mockrát děkujeme za krásná slova.
KL Avatar autora Klaudia Lukačovič | 27.11.2023
Velka spokojnosť s obchodom, velka vďaka za doručenie na Slovensko. Milí a ochotní majitelia. Tovar prisiel rychlo a nepoškodený. Dakujem
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 6.1.2024
Děkujeme za milou recenzi.
JH Avatar autora Jana Holečková | 9.6.2023
rychlé vyřízení objednávky a vstřícnost, mohu jen doporučit
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 7.1.2024
Mockrát děkujeme.
P Avatar autora Pavla | 27.5.2023
Lektvárium s dětmi vytáhneme když prší, nebo když jedeme na chatu - je to jistota zábavy! Když dojdou přísady, tak je jednoduše doplním z kuchyně a je připraveno pro další lektvaristické pokusy.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 7.1.2024
Děkujeme. Jsme rádi, že se líbí.
J Avatar autora Jana | 22.4.2023
Rychlé doručení a dózy jsou super ideální nápad na dárek pro přátele. Zároveň koupí přispěji na výsadbu nového stromu. Mohu jen doporučit 👍
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 7.1.2024
Děkujeme, že se líbí.
10 položek celkem
Zpět do obchodu